Korpa
0 stavki
 
Najnoviji
 

Uslovi prodaje

Proizvode možete poručiti online preko web prodavnice, preko e-maila: rainforestsrbija@gmail.com ili telefonom 064-5991081. Moguće je i lično preuzimanje u rasadniku u Somboru, uz prethodni dogovor telefonom.

Pošiljke sa biljkama šaljemo isključivo na teritoriji Republike Srbije. Za sada ne postoji opcija slanja u inostranstvo zbog skupih fitosanitarnih certifikata koji moraju pratiti pošiljku sa biljkama za izvoz. Ukoliko planirate da uvezete veći broj biljaka (više od 100 saksija) javite se mailom ili telefonom oko daljeg dogovora.

Porudžbine šaljemo PostEkspress-om "danas za sutra", kao najjeftinijom i najpouzdanijom kurirskom službom, koja poseduje zagrejan prostor u svim fazama prenosa pošiljki. Prednost PostExpress službe je što ne morate biti kod kuće da  sačekate kurira i preuzmete paket, već uz obaveštenje ili ličnu kartu paket možete preuzeti i u toku popodneva ili sutrašnjeg dana na šalteru pošte.

Najmanja količina proizvoda koje možete poručiti je u vrednosti od 400 din. Porudžbine manje od 400 din. biće ignorisane bez posebnog obaveštavanja poručioca.

Pošiljke ćemo pakovati i slati što je pre moguće a garantovano će porudžbine pristigle do 20.00 časova biće poslate u toku sledećeg radnog dana (osim ako kupac nije posebno precizirao neki dalji datum isporuke), po sledećem rasporedu:

Porudžbine pristigle od četvrtka u 20.01 do nedelje u 20.00 šalju se najkasnije u ponedeljak, kod vas su u utorak.

Porudžbine pristigle od nedelje u 20.01 do ponedeljka u 20.00 šalju se najkasnije u utorak, kod vas su u sredu.

Porudžbine pristigle od ponedeljka u 20.01 do utorka u 20.00 šalju se najkasnije u sredu, kod vas su u četvrtak.

Porudžbine pristigle od utorka u 20.01 do srede u 20.00 šalju se najkasnije u četvrtak, kod vas su u petak.

Porudžbine pristigle od srede u 20.01 do četvrtka u 20.00 šalju se u petak, kod vas su u subotu. Petkom se šalju porudžbine samo u mesta u kojima PostExpress ima organizovanu dostavu subotom. ( Vidi "Lista gradova za urucenje Post Express pošiljaka "Danas za Sutra" na linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/usluge/urucenje-danas-za-sutra-a-b.asp ) Ako pošta u vašem mestu ne isporučuje pakete subotom, pošiljka će biti poslata tek u ponedeljak.

Najbrži i najelegantniji način za poručivanje je preko web prodavnice. Čim vaša porudžbina bude prihvaćena, korpa ostaje prazna i dobijate potvrdni email (na email adresu koju ste ostavili) da je porudžbina prihvaćena i pripremljena za pakovanje. Kada paket krene dobićete SMS sa detaljima pošiljke: iznos otkupnine, iznos poštarine i broj pošiljke, preko koga možete pratiti paket  na linku: http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp

Izgled biljaka je kao na slikama uz neznatne razlike u boji i veličini u zavisnosti od faze uzgoja. Kada su u pitanju krajni kupci neke biljke  mogu biti poslate i bez saksije ukoliko je tako lakše sadjenje biljke (HC, HM, lilaeopsisi, eleocharisi...) u količini kao na slici ili više.

Biljke mogu stojati upakovane u paketu bez oštećenja najviše 3- 4 dana. U slučaju kad je dnevna temperatura ispod nule, Rainforest isporučuje biljke samo na rizik i odgovornost kupca.

Ukoliko posedujete pet-shop, i planirate da redovno poručujete veće količine biljaka kontaktirajte nas mailom ili telefonom oko daljnjeg dogovora.