Korpa
0 stavki
 
Najnoviji
 

O nama

 

Osnovni moto rasadnika je ponuditi kvalitetnu biljku kojom će korisnik biti zadovoljan. Velika biljka nije nužno i kvalitetna. Najkvalitetnije su mlade, guste i zdrave biljke. One će se svojim potencijalom najbrže prilagoditi novim uslovima u akvarijumu. Rainforest se trudi da  proizvede i ponudi baš ovakve biljke.
Na tržištu su do sad bile prisutne biljke iz uvoza ili reznice preostale od trimovanja hobista akvarista.
Reznice hobista se pojavljuju povremeno, sa neustaljenom ponudom po vrsti i količini, bez korena......
Najjeftinije uvozne biljke su najčešće uvežene iz tropskih krajeva gde su rasle u uzgajivačnicama na otvorenom, pod jakim tropskim suncem. Posle dužeg putovanja stižu do veleprodaje, maloprodaje i na kraju do vas i teško se prilagođavaju novim uslovima, drastično različitim od onih u kojima su rasle.
Uvozne biljke renomiranih evropskih proizvođača su kvalitetene, ali vrlo skupe i takođe dugo putuju i borave u neadekvatnim uslovima. 
Imajući sve ovo u vidu Rainforest, kao domaća uzgajivačnica, pokušava da uzgoji kvalitetnu biljku koja će u roku od samo jednog dana, dobro upakovana  stići neoštećena  iz uzgajivačnice do vašeg akvarijuma. Biljke se uzgajaju emerzno ili submerzno u zavisnosti od vrste, u saksijama sa kamenom vunom. 
Jednom rečju, trudimo se da kvalitetom, širokim spektrom vrsta, brzinom isporuke i niskom cenom budemo bez konkurencije na ovim prostorima.