Korpa
0 stavki
 
Najnoviji
 

Detalji pakovanja

Svaka saksija se pre pakovanja obeleževa vodootpornim stikerom sa osnovnim podacima o biljci i uslovima koje traži. Saksija sa biljkom se zatim ubacuje u zasebnu foliju koja mehanićki štiti stabljike od loma i održava vlagu. Biljke koje se isporučuju kao porcije (mahovine, riccia...) se pakuju u zasebne kesice i takodje su obeležene vodootpornim stikerom.

Kod manjih porudžbina  saksije se pakuju u kapsule od stiropora odgovarajuće veličine za koje su fiksno učvršćene drvenim čačkalicama tako da su biljke bezbedne tokom transporta bez obzira na tumbanje paketa. Sadržaj paketa je zatvoren hermetički kako bi sačuvao vlažnost tokom puta.

Kod većih porudžbina saksije se pakiju u odgovarajuće nosače za saksije od stiropora za koje su pričvršćene drvenim čačkalicama. Nosači saksija su upakovani u kartonsku kutiju odgovarajuće veličine za koju se fiksiraju, tako da su biljke bezbedne nezavisno od tumbanja paketa. Sadržaj paketa je zatvoren hermetički kako bi sačuvao vlažnost tokom puta. Na kutije su dodatno odštampana upozorenja o rukovanju kao i Rainforest logo.